Politika

Ndryshimi i Rregullores- Këshilli i Mandateve mbështet propozimet

keshill1-500x350Këshilli i Rregullores dhe Mandateve diskutoi sot propozimet për ndryshim në Rregulloren e Kuvendit, të paraqitura nga deputetët e grupit parlamentar të Partisë Demokratike, Edi Paloka dhe Orges Bylykbashi, si dhe deputetët e grupit parlamentar të Partisë Socialiste.
Këshilli, i mbledhur me kërkesën e kryetarit të grupit socialist, Gramoz Ruçi, ra dakort për ndryshimet e paraqitura nga propozuesit dhe u shpreh për vijimin e procedurave, deri në miratimin e tyre në seancë plenare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button