Teknologji

Nga A deri tek Z- aplikacionet më të popullarizuara që merren falas

Për të mësuar se cilat aplikacione mund ti merrni falas, është e lehtë sikur të mësoni për ABC-në.

Aplikacionet e panumërta që janë në dispozicion në iTunes dhe Google Play, bëjnë që të ngjitemi gjatë tërë kohës, për telefonin tonë të zgjuar dhe të mos shpenzojmë asnjë cent.

Në grafikën e postuar, mund të shihni aplikacionet më të popullarizuara për iOS dhe Android, emri i të cilave fillon me të njëjtën shkronjë të alfabetit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button