Kosova

Ngrin Ujëvara e Mirushës, kthehet në pistë akulli (Foto)

Temperaturat e ulëta që kanë përfshirë Kosovën, përveç vështirësisë në qarkullim, kanë sjellë edhe ndonjë ”mrekulli”.

ngrin-uj-euml-vara-e-mirush-euml-s-kthehet-n-euml-pist-euml-akulli-foto_hdUjëvara e Mirushës si pasojë e reshjeve të dëborës dhe temperaturave të ulëta, ka ngrirë, duke u kthyer kështu në një pistë akulli.

Shumë qytetarë kosovarë kanë vrapuar për ta parë nga afër këtë “mrekulli”. Ujëvara e Mirushës shtrihet në perëndim të Kosovës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button