roze

Nicki Minaj: Jam një femër elegante

minaj-billboardNicki Minaj është e famshme për format e saj të rrumbullakosura, por vetë këngëtarja nuk e sheh veten siç e sheh publiku i gjerë. Në fakt, ajo thotë se është elegante.

“Cdo femër konsiderohet e bukur kur është elegante. Në videoklipin e këngës ‘Anaconda’ unë kam dashur të tregoj se edhe femrat me të pasme të mëdha janë të bukura. Femrat me ngjyrë duhet të ndihen seksi dhe të rëndësishme. Personalisht e konsideroj veten një femër elegante”, tha Minaj për revistën ‘Billboard’.

Edhe stilisti Roberto Cavalli e ka quajtur këngëtaren si një ambasadore të femrave me forma.

“Ajo i frymëzon femrat për të pranuar trupin e tyre dhe të kenë më shumë besim te vetja”, ka thënë Cavalli.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button