Ekonomia

OSHEE kënd denoncimesh për shqetësimet e qytetarëve

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, vë në dispozicion të qytetarëve në faqen e saj zyrtare www.oshee.al, këndin e denoncimeve ku ata mund të adresojnë shqetësimet e tyre në lidhje me shërbimin.

oshee3“Ftojmë qytetarët të bashkëpunojnë me OSHEE për të denoncuar rastet abuzive që dëmtojnë jo vetëm ata por cënojnë dhe imazhin e kompanisë”, thanë burimet zyrtare të kompanisë.

Related Articles

Nje koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button