Kosova

Pas reshjeve të shiut, 26 raste kanë kërkuar ndihmë në Gjilan

pas-reshjeve-t-euml-shiut-26-raste-kan-euml-k-euml-rkuar-ndihm-euml-n-euml-gjilan_hdDrejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim dhe Drejtoria e Shërbimeve Publike, në mbledhjen e Bordit të Drejtorëve, të udhëhequr nga kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, kanë bërë të ditur se pas reshjeve të shiut, 26 raste kanë kërkuar ndihmë.

Kryetari Haziri ka kërkuar nga këto dy drejtori dhe drejtoritë tjera të cilat mund të pikë-preken me rastet të cilat kanë nevojë për asistencë të nevojshme të jenë në gjendje gatishmërie.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button