Politika

Pas ‘shkarkimit’ live, ikën Drejtoresha e Hipotekës në Tiranë

Drejtoresha e Hipotekës në Tiranë, Lediana Bardhi ka dhënë sot dorëheqjen nga ky pozicion.

Brenda pak orësh dorëheqjen e saj e ka aprovuar edhe ministri i Drejtësisë, Gazmend Bardhi.

Pak ditë më parë kryeministri Rama i kërkoi dorëheqjen të gjithë drejtorëve të Hipotekës në Tiranë dhe rrethe duke i bërë ata përgjegjës pas numrit të madh të ankesave që i kanë ardhur nga qytetarët.

Lediana Bardhi u emërua në postin e Drejtoreshës së Hipotekës së Tiranës në dhjetor 2014 nga ministri i Drejtësisë së asaj kohe, Nasip Naço.

Ajo më parë kishte qenë përgjegjëse e IT-së në ZRPP dhe ishte shkarkuar nga puna.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button