Amerika

Pentagoni: anija amerikane me armët kimike siriane drejt ujërave ndërkombëtare

zzz71Transferimi i materialeve për armët kimike siriane në anijen ”Cape Ray” ka përfunduar, njoftoi sot Pentagoni duke saktësuar se anija amerikane la portin e Gioia Tauros për të lundruar drejt ujërave ndërkombëtare. Sekretari amerikan i Mbrojtjes, Hagel falenderoi autoritetet daneze dhe italiane për operacionin e vështirë. ”Hagel falenderon autoritetet daneze dhe italiane për mbështetjen e tyre në këtë proces dhe është pamasë krenar për të gjithë personat të cilët bënë të mundur transferimin e këtyre arnmëve kimike”, thuhet në një komunikatë të Pentagonit./

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button