Kosova

Përfundon procesi i regjistrimit të deputetëve të Kosovës

 Salla-e-Kuvendit-te-Kosoves1Ka përfunduar sot procesi i regjistrimit të deputetëve të Legjislaturës V të Kuvendit të Republikës së Kosovës.
“Të 120 ligjvënësit e rinj kanë kryer të gjitha procedurat për regjistrim si deputetë të Kuvendit”, bëri të ditur pak më parë zyra për media dhe marrëdhënie me publikun e Parlamentit kosovar.
Kuvendi i Kosovës i do të zhvillojë nesër në orën 10:00 mbledhjen konstituive.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button