Rajoni

Publikohen fotot e shtetasve serbë që luftojnë për ISIS

Organet serbe të Sigurimit kanë publikuar emrat dhe foto e shtetasve s të saj që luftojnë në radhë e ISIS në Siri.

Ata, në listën e publikuar në “Blic” të Beogradit, janë:

Abid Podbiçanin (36) nga Zhupa e Madhe, udhëheqës i njësisë ISIS „Xheish Muhamed“
Rejhan Plojoviq(29) nga Pazari, në Siri e ka marrë edhe bashkëshorten Eminën (28) dhe dy fëmijët.
Goran Pavloviq (49), taksist nga Zemuni, i konvertuar në islamik, në Siri e ka marrë edhe bashkëshorten Nevenen.
Faton Jusufi (29) nga Vranja,nën ndikim të Xhafer Ibrahimit dhe të Alban Halili.
Eldan Emriq (34) nga Pazari, snajperist në njësinë Abu Baid.
Tefik Mujoviq (35) nga Tutini. Me vete e ka marrë bashkëshorten Selma Haxhiq.
Asmir Avduloviq (26) iz Novog Pazara, pjesëtar në „Njësitë e Ballkanit“.
Samir Shaqiri (29) nga Semdereva.
Aldin Galjeviq (25) nga Novi pazari, në njësinë e Nusret Imamoviqit.
Anita Shaqiri (19) nga Smedereva.
Lejla Brahoviq (19) nga Novi Pazari
Alma Smailoviq (25) nga Novi Pazari.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button