Ekonomia

Rama: Fillimi i rilindjes së sektorit energjetik, 45 milionë dollarë më shumë

energji“Dhe ky është vetëm fillimi drejt rilindjes së sektorit energjetik në Shqipëri”. Me këto fjalë e ka përkufizuar Kryeministri Edi Rama, situatën në sektorin energjetik në vend, pas publikimit të disa të dhënave të Ministrisë së Energjisë dhe Industrisë.

Në profilin e tij në Facebook, Rama ka postuar një fotografi ku shkruhet, “6 muajt e parë të 2014: 483, 940 raste të ndërprerjes së lidhjeve të paligjshme dhe debitore ndaj OSHEE. 45 milionë dollarë më shumë se e njëjta periudhë e një viti më parë.

 Humbjet në rrjet janë ulur me 7.3% krahasuar me të njëjtën periudhë një vit më parë”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button