Ekonomia

Rama në Librazhd, viziton një fabrikë të re me 500 vende pune dhe një hidrocentrali të ri

Kryeministri Edi Rama ishte sot në qytetin e Librazhdit, ku ka vizituar një fabrikë të re me 500 vende të reja pune.

Rama-biznesi-fasonGjithashtu Kryeministri Rama në Librazhd ka inspektuar punimet për ndërtimin e një hidrocentral të ri, një investim prej 25 milionë euro.

Këto dy projekte Kryeministri Rama i ka cilësuar si kantier për rilindjen urbane që ndryshon faqen e qytetit.

“Librazhd-Fabrikë e re 500 vende pune; hidrocentral i ri 25mlnEU; kantier për rilindjen urbane që ndryshon faqen e qytetit #Ndryshimereale”, shkruan Kryeministri Rama në një postim në rrjetin social “Twitter”.

Gjithashtu kryeministri Rama ka folur edhe për pagesat e energjisë elektrike në këtë qytet, duke theksuar se megjithëse i varfër, Librazhdi është shembull në pagesën e energjisë elektrike.

“Librazhdi i varfër shembull në pagesën e energjisë elektrike! Beteja për energjinë beteja e Shqiperisë që duam me hajduterinë që trasheguam”, shkruan Rama në “Twitter”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button