roze

Richard Gere ndahet nga e dashura

gere-lakshmiRichard Gere është ndarë nga e dashura e tij 6 muaj pas nisjes së lidhjes mes tyre. Sipas ‘New York Post’, aktori i famshëm dhe Padma Lakshmi vendosën t’i japin fund romancës së tyre për shkak të impenjimeve të shumta profesionale.

“Mendojnë se do të ishte më mirë të qëndronin miq”, tha një burim për gazetën.

Cifti Gere-Lakshmi u zbulua për herë të parë në prill të këtij viti, atëherë kur Richard Gere nuk kishte shumë që ishte ndarë nga bashkëshortja e tij prej 11 vitesh, Carey Lowell, me të cilën ka edhe një djalë 14-vjeçar.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button