roze

Roberts dhe Crawford së bashku në Malibu

Njëra është aktorja ikonë e viteve ‘90, ndërsa tjetra supermodele e brezit të saj. Tashmë tek të 40-tat, Julia Roberts dhe Cindy Crawford mbeten ende dy nga femrat më të bukura në botë, vetëm se tashmë kanë edhe fëmijë të mrekullueshëm.

Ato janë fotografuar në Malibu të Kalifornisë, teksa prisnin sfilatën e modës të legjendës Kelly Slater.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button