roze

Romantiku Gerard Butler

Romantiku Gerard Butler

Gerard Butler është ndër beqarët më të kërkuar në qarkullim në Hollywood dhe nuk është risi që shumë femra lënë kokën pas tij.

Aktori u fotografua në plazhet kaliforniane në shoqërinë e një femre misterioze të cilës po i tregonte se sa romantik ishte.

Protagonisti i filmit “300” flaku tutje sikletin dhe pa e vrarë shumë mendjen e me ndihmën e vajzës që e shoqëronte kryen disa veprime që ndoshta do të kishte qenë më mirë t’i kishin lënë për ndonjë dhomë hoteli.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button