Kosova

Së shpejti pritet të fillojë takimi Mustafa-Vuçiq

Delegacioni i Kosovës në krye me kryeministrin e Kosovës, Isa Mustafa dhe delegacioni i Serbisë, pritet që së shpejti të arrijnë në ndërtesën ku do të zhvillohen bisedime në Bruksel.

Asociacioni i Komunave Serbe, Telekomi, Energjetika dhe Parku i Paqes, pritet të jenë temat që do t’i diskutojnë dy kryeministrat, tema këto që delegacionet teknike nuk kanë arritur ndonjë marrëveshje.

Megjithatë, thuhet se ka përafrime sa i përket temës së Telekomit dhe Parkut të Paqes. Takimi në mes dy kryeministrave pritet të përfundojë në orët e vona.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button