Rajoni

Serbia merr kryesimin e OSBE-së

Serbia, nga sot, merr zyrtarisht kryesimin njëvjeçar të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë.

serbia-merr-kryesimin-e-osbe-s-euml_hdFunksionin e kryesuesit e mbanë ministri i Punëve të jashtme i shtetit që e kryeson, e që në këtë rast është ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq.

Para Këshillit të Përhershëm të OSBE-së, ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq, pritet të shpalosë prioritetet e kryesimit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button