Teknologji

Shikojini videot zyrtare të iPhone 6, iPhone 6 Plus, si dhe Apple Watch (Video)

shikojini-videot-zyrtare-t-euml-iphone-6-iphone-6-plus-si-dhe-apple-watch_hdMenjëherë pasi Apple zbuloi Watch dhe iPhone-n e ri, në Qendrën Flinter në Cupertino, kompania ka lëshuar videot zyrtare për produktet e reja.

Telegrafi iu sjell të gjitha videot në mënyrë që të shuaj kureshtjen tuaj – së paku deri sa t’i “prekni ato me duart tuaja”.

Në video flitet edhe për disa nga shumë karakteristika.

Për shembull në njërën video prej 10 minutëshe, ju do të keni shumëçka do të donit të dinit rreth Watch.

Gjithsej janë 9 video, prandaj, KUJDES – ndoshta do të ishte më mire të merrnit pak “kokoshka”!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button