Ekonomia

SHKP-Vende të lira pune në 65 qytete të Shqipërisë

Për të gjitha qytetarët të cilët janë në kërkim të punës, Shërbimi Kombëtar i Punësimit ka shpallur vende të lira punë në 65 qytete të Shqipërisë.

puneSipas SHKP, janë 2999 vende të lira pune dhe 15417 punëdhënës të regjistruar.

Profesionet të cilat kërkohen më shumë ka të bëjnë më profesione të tilla si inxhinier elektrik, mjek, inxhinier mekanik, inxhinierë mekanikë industrialë, ekonomist, ekonomistë për burimet njerëzore etj.

Respektivisht, mbyllja e aplikimeve përfundon rreth datave 21, 28 dhe 3 mars.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button