Bota

Shokuese/ Kështu ISIS ekzekutoi një homoseksual

E hodhën nga një pallat i lartë, megjithatë shpëtoi. Për t’i dhënë fund e qëlluan me gurë. Kjo skenë makabre ndodhi në qytetin sirian të Raqqa që konsiderohet dhe si kryeqyteti i ISIS.

gaytSipas Observatorit Sirian për të drejtat e njeriut viktima i mbijetoi hedhjes nga lartësia, por u vra duke u goditur me gurë. Ai ishte i moshës rreth 50 vjeç dhe homoseksual ndërsa ishte rrahur përpara ekzekutimit. Gjithçka ndodhi përballë një turme njerëzish që ulërinte.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button