Kosova

Sot ndahen çmimet për Gazetari Hulumtuese në Arsim

sot-ndahen-ccedil-mimet-p-euml-r-gazetari-hulumtuese-n-euml-arsim_hdAsociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK), me mbështetje financiare nga GIZ-CDBE (Zhvillimi i Kapaciteteve në Arsimin Fillor), sot ndan çmimet për Gazetari Hulumtuese në Arsim 2014.

Ceremonia e ndarjes së çmimeve do prej orës 13:00 në Bibliotekën Kombëtare e Universitare të Kosovës.

“Këto çmime kanë për qëllim ta promovojnë punën e gazetarëve të arsimit, ngritin përsosmërinë në gazetari dhe të ndërtojnë të kuptuarit publik për gjendjen e arsimit në Kosovë, sfidat dhe reformat”, thuhet në njoftimin për media të AGK-së.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button