Kosova

Stoltenberg: Të bashkohemi në luftën kundër terrorizmit

Kryeministri, Isa Mustafa ka përfunduar takimin me sekretari i përgjithshëm NATO-a Jens Stoltenberg, me të cilin ka biseduar për bashkëpunimin me NATO-n për sigurimin e paqes në Kosovë dhe rajon.

stoltenberg-t-euml-bashkohemi-n-euml-luft-euml-n-kund-euml-r-terrorizmit_hdStoltenberg ka shtuar se NATO nuk do të vendosë për krijimin e Forcës së Armatosur, por tha se secili vendim të merret me pajtimin e të gjithëve për të mos e dëmtuar progresin e arritur.

Ai ka theksuar se duhet të bashkohen të gjithë në luftën kundër terrorizmit pasi që ky fenomen një shoqërie, një feje apo një kombi.

Stoltenberg ka shtuar se NATO do të qëndrojë në Kosovë në mision të kushtëzuar dhe do të qëndrojë deri në atë moment që e sheh se në këtë vend është arritur një stabilitet.

Kurse, kryeministri Isa Mustafa ka thënë se po bëjnë përpjekje që Forcat e Armatosura të Kosovës të bëhen me pëlqim të të gjithëve dhe të shtrihen në gjithë territorin tonë.

Aktualisht po zhvillon një takim me ministrin e Punëve të Jashtëm i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçin.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button