Teknologji

Të shohësh shtëpinë me Periscope

Një agjent imobiliar duke përdorur një aplikacion të transmetimit live për të treguar shtëpinë që do të shesë, shpreson se teknologjia do të përmirësojë imazhin e tij profesional.

Një agjenci shitjesh imobiliare në Britani do të jetë e para që përdor aplikacionin Periscope për këtë qëllim.

“Një gjë që njerëzit janë kritikë për agjentët e shitjes së shtëpisë është vërtetësia, dhe kjo do e ndryshojë këtë”, thotë Simon Bradbury për BBC-në.

Aplikacione të tilla si Periscope apo Meerkat i japin mundësi njerëzve të transmetojnë live në smartphone-in e tyre, apo tablet, dhe shumë shpejt të fitojnë ndjekës.

Z. Bradbury ndoqi shikimin e parë online të një shtëpie në Eyenesbury, Cambridgeshire. Ai tha se 54 persona e panë online, krahasuar me pesë persona që e kishin vizituar. Dhe shtëpia u shit 24 orë më vonë, edhe pse jo nga një shikues i Periscope.

“Të kesh njerëz që shohin të gjithë shtëpinë, që të pyesin për shkollën më të afërt, stacionin hekurudhor më të afërt, sa dhoma ka, është shumë impresive”, thotë Bradbury për BBC-në. Njerëzit mund të dërgojnë zemra duke shtypur në ekran nëse u pëlqen ajo që shohin.

Ky aplikacion sipas Bradbury i detyron agjentët të jenë më të hapur dhe më ‘të vërtetë” dhe i lejon njerëzve të pyesin. Kjo i jep mundësi njerëzve që të shohin shtëpi pa u shkëputur nga koha e punës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button