Kosova

Thaçi: Krenarë për punën e pa lodhshme të ish presidentit Rugova

Kryeministri në largim i Kosovës, Hashim Thaçi ka theksuar se me presidentin e ndjerë, Ibrahim Rugova ka pasur bashkëpunim në momentet pivotale të historisë së re të Kosovës.

tha-ccedil-i-krenar-euml-p-euml-r-pun-euml-n-e-pa-lodhshme-t-euml-ish-presidentit-rugova_hd“Sot shënojmë ditëlindjen e Presidentit të ndjerë, Dr. Ibrahim Rugova. Kosova Republikë, e pavarur dhe demokratike, e orientuar thellësisht kah komuniteti euro-atlantik, ka qenë synim i Presidentit të parë me të cilin kam pasur bashkëpunim në momentet pivotale të historisë sonë të re. Familja e tij dhe populli i Kosovës sot janë krenarë për punën e tij e tij të palodhshme për liri dhe pavarësi”, ka shkruar Thaçi në Facebook.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button