roze

Transparenca e Kim Kardashian

kim7Janë ndër çiftet që tërheqin vëmendjen e fotografëve, sidomos kur ajo nxjerr në pah “asetet” e saj.

Kanye West dukej më shumë se i lumtur në krah të bashkëshortes së tij Kim Kardashian në rrugët e Los Anxhelesit. Ai u përpoq të tërhiqte vëmendjen e 33-vjeçares dhe të aparateve fotografikë, por vështirë se ia ka dalë mbanë…dhe fajin për këtë e ka Kim.

33-vjeçarja kishte zgjedhur për veshje një fustan, i hedhur në trup pa asgjë nën të, duke nxjerrë më në pah “asetet” që e kanë bërë të famshme.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button