Te ndryshme

Tre uraganë mbi Paqësor

Tre uraganë të mëdhenj të ndodhur në të njëjtën kohë në Oqeanin Paqësor janë parë për herë të parë në histori. Uragani Ignacio, Kilo dhe Jimena, u fotografuan nga NASA dhe astronautët e International Space Station këtë fundjavë, teksa po kalonin në Paqësor nga Meksiko në Hauai.

Është hera e parë që tre stuhi të kategorisë 3, apo më lart, që do të thotë që kanë një potencial të shkaktojnë dëme të konsiderueshme, janë fotografuar së bashku në të njëtën kohë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button