Bota

Valls: Franca po lufton kundër terrorizmit, jo kundër një besimi fetar

Kryeministri francez, Manuel Valls deklaroi sot se Franca është në luftë kundër terrorizmit dhe jo kundër një besimi fetar.

aa245Ai theksoi se vendi i tij po merrte të gjitha masat e duhura për t’iu kundërpërgjigjur kërcënimit terrorist.

“Ne po luftojmë terrorizmin. Ne nuk jemi përfshirë në një luftë kundër një besimi fetar apo kundër një civilizimi”, deklaroi Valls në një takim me prefektët në Ministrinë e Brendshme franceze.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button