Politika

Veliaj: Punë me tre turne për riparimin e rrugëve në Tiranë

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj në kuadër të punës së përditshme për riparimin e rrugëve në kryeqytetit, ka garantuar punë për 24 orë.

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Veliaj nëpërmjet statusit të tij ne  Facebook, mesditën e së premtes, kërkon bashkëpunimin e qytetarëve për punën në orare të vona të natës dhe mirëkuptimin për devijimin e trafikut me argumentimin se Bashkia e Tiranës është në punë, jo vetëm për ta pastruar nga mbetjet Tiranën dhe lirimin e hapësirave publike, por mbi të gjitha nga riparimi i rrugeve.

“Një Tiranë bie në gjumë, teksa një Tiranë tjetër e turnit 3 të Bashkisë del të riparojë rrugët çdo natë gjer në agim. P.S Ndjesë për devijimet e trafikut gjatë natës. #‎TiranaNePune”, shkruan Veliaj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button