Kosova

Veseli: Historia e konflikteve ka përfunduar

Kryetari i Kuvendi të Kosovës, Kadri Veseli, pasi ka përshëndetur gratë deputete nga parlamenti i Serbisë ka thënë se dialogu politik duhet që të kalojë në dialog qytetar dhe kulturor.

Veseli këto komente i bëri në shfaqjen e dokumentarit “Follow us”. Dokumentari “Follow us”, që paraqet punën e grave të të dyja shteteve dhe problemet më të cilat përballen ato.

Kryetari i Kuvendit tha se historia e konflikteve ka përfunduar.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button