Ekonomia

Vizioni “Shqipëria 2030”, Rama takim me komunitetin e donatorëve

Vizioni për Shqipërinë 2030 dhe koordinimi i fondeve në drejtim të prioriteteve strategjike, ishte në fokus të një takimi që zhvilloi sot kryeministri Edi Rama me komunitetin e donatorëve.

Kryeministri Rama ndau në rrjetet sociale, foto të këtij takimi, ku ishin të pranishëm përfaqësues të trupit diplomatik të akredituar në Tiranë dhe ministra të kabinetit qeveritar.

“Kazerma e Cerenit, Tiranë – Një ditë pune me të gjithë komunitetin e donatorëve, për Vizionin ‘Shqipëria 2030’ dhe koordinimin e të gjitha forcave e fondeve në drejtim të prioriteteve strategjike”, shkruan Rama.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button