Maqedonia

Zaev më 5 gusht në Gjykatë

Autoritetet gjyqësore në Maqedoni informuan se seanca gjyqësore për rastin “Puç” ndaj liderit opozitar Zoran Zaev do të mbahet më 5 gusht.

Raportohet se procesi gjyqësorë do të drejtohet nga gjykatësja Lubinka Bashevska.

Ndërkohë që të akuzuar janë gjithsejtë 5 persona, i akuzuari i parë është ish shefi i DSK-së Zoran Verushevski, i cili gjendet në paraburgim. Rasti “Puç” ngarkon Zaevin dhe bashkëpunëtorët e tij për spiunim dhe bashkëpunim me shërbime sekrete.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button