Maqedonia

Zulfi Adili: Dalja e BDI-së është trik politik

Ish-funksionari dhe ish-deputeti i BDI-së, tani themelues i partisë Uniteti, Zulfi Adili, deklaron se dalja e BDI-së nga qeveria është një trik politik.

Sipas, Adilit, bëhet fjalë për një marrëveshje ndërmjet partnerëve të koalicionit, për të shkuar në zgjedhje më 5 qershorë, pa marrë parasyshë se nuk ka kushte për t’u mbajtur ato.

Më tej, Adili thotë se BDI-ja ka patur mundësi të mëhershme për të dalur nga qeveria, prandaj jemi të bidur se bëhet fjalë për një trip politik.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button