Kosova

Zyrtare: Vazhdimi i seancës më 2 tetor

zyrtare-vazhdimi-i-seanc-euml-s-m-euml-2-tetor_hdVazhdimi i seancës konstituive të Kuvendit të Kosovës tani më edhe zyrtarisht është caktuar të enjten e ardhshme, më 2 tetor.

Në web-sajtin e Kuvendit është qartësuar edhe se çfarë rendi të ditës do të ketë.

“Seanca konstituive, E Enjte, 02.10.2014 10:00, Rendi i ditës: Zgjedhja e Kryetarit të Kuvendit dhe e nënkryetarëve të Kuvendit”, thuhet ndër të tjera në këtë njoftim.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button