Home / Ekonomia (page 628)

Ekonomia

Ndarja e pronësisë mbi tokën përfundon në 2016

Komisioni për Veprimtarinë Prodhuese diskutoi të martën projektligjin “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr.9948, datë 7.7.2008, “Për shqyrtimin e vlefshmërisë ligjore të krijimit të titujve të pronësisë mbi tokën bujqësore”, të ndryshuar”. Procesi i ndarjes së titujve të ...

Read More »

Turizmi i aventurës dhe ATTA

Turizmi i aventurës sot nuk është më  vetëm  dëshirë e atyre që e pelqejnë dhe e ushtrojnë  atë, por edhe objektiv i  Ministrisë së Zhvillimit Urban dhe Turizmit. Relievi malor dhe detar i Shqipërisë, i cili ruan ende natyrën e ...

Read More »

Komisioni i Ekonomisë miraton marrëveshjen me IBRD

Komisioni parlamentar i Ekonomisë dhe Financave miratoi të martën marrëveshjen e huasë për financimin e projektit të rimëkëmbjes së sektorit të energjisë elektrike, ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Bankës Ndërkombëtare për Rindërtim dhe Zhvillim (IBRD). Zëvendësministri i Energjisë dhe Industrisë, ...

Read More »