Home / Kosova (page 489)

Kosova

Demaçi: Po bëjnë luftë për pushtet

Adem Demaçi vlerëson se aktualisht në Kosovë po luftohet për një pushtet i cili po dëshpëron qytetarët. Sipas tij, akterët politik kanë degraduar aq shumë sa që kanë harruar interesin e kombit duke parë vetëm interesin vetjak apo grupor. E ...

Read More »

Prishtina ende pa drejtor të Arsimit

Drejtoria e Arsimit në Komunën e Prishtinës ende është pa drejtor. Zyrtarë të sindikatave të arsimit bëjnë thirrje për zgjidhjen sa më të shpejtë. Ndërkaq organizata që monitoron punën e komunës së Prishtinës, thotë se vonesat në këtë drejtim shkaktojnë ...

Read More »

AAK: “Godet” Kusari-Lila

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, dega në Gjakovë, ka akuzuar kryetaren e Komunës, Mimoza Kusari-Lila, se ka filluar një fushatë të paskrupullt të shkarkimeve dhe emërimeve politike. Në reagimin e AAK-së, thuhet se pas shkarkimit të 30 shefave të QMF-ve ...

Read More »