Home / Bota

Bota

Kili, 4 milionë njerëz pa ujë të pijshëm

Stuhitë e shirave dhe rrëshqitjet e dheut në Kili kanë kontaminuar një lum të rëndësishëm, duke detyruar autoritetet të ndërpresin furnizimin me ujë të pijshëm për 4 milionë banorë në kryeqytetin Santiago. Zyrtarët thonë se furnizimi me ujë nga lumi ...

Read More »

FOTOT / Kartolina nga Berlini Lindor

Si jetohej në vitet e Luftës së Ftohtë përtej Murit? Ngjashmëritë e mëdha me Shqipërinë dhe gjithë vendet e bllokut komunist Nga ajo botë ka mbetur vetëm e ashtuquajtura “Ostalgie”, një modë që lindi pas ribashkimit gjerman në vitin 1989. ...

Read More »