Home / Bota (page 38)

Bota

Shtetet e Bashkuara, NATO dhe terrorizmi

Presidenti i Brookings Instituion (think tank më i madh amerikan), ish Komandant i ushtrisë amerikane në Afganistan dhe i Dërguar Special i Koalicionit Global kundër ISIS-it komenton në këtë intervistë për të ardhmen e Aleancës Atlantike, luftën kundër terrorizmit dhe ...

Read More »

Meksikanët zgjodhën Trump-in e tyre

Jorge G. Castañeda Ish Ministër i Jashtëm i Meksikës, 2000-2003 Profesor i Çështjeve Politike dhe Studime të Amerikës Latine e të Karaibeve në Universitetin e Nju Jorkut Presidenti amerikan, Donald Trump, ka sjellë dhimbje koke për shumë vende këto 18 ...

Read More »