Bota

Autoritetet: 4 të vrarë e disa të plagosur në Alabama

Pastori Ben Hayes, i cili shërben si kapelan në policinë e qytetit dhe për ekipin lokal të futbollit të shkollës së mesme, tha se shumica e viktimave janë adoleshentë sepse të shtënat ndodhën në një festë datëlindjeje për një 16-vjeçare. Ai tha se ngjarja ka tronditur qytetin e vogël, ku krimet e rënda janë të rralla.

“Një nga të rinjtë e vrarë ishte ndër sportistët tanë më të mirë dhe një djalë i shkëlqyer. I njihja shumë nga studentët. Dadeville është një qytet i vogël dhe do të ndikojë tek të gjithë në zonë”, tha zoti Hayes.

Qyteti Dadeville, me një popullsi prej rreth 3,200 banorësh, ndodhet në pjesën lidore të shtetit Alabama.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button