Home / Keshilla (page 36)

Keshilla

Truke që do të përmirësojnë jetën tuaj

Vraponi sikur të ishit fëmijë Praktikimi i vrapit jo vetëm që do t’ju bëjë të ndiheni më mirë fizikisht, por edhe psikologjikisht. Nëse dëshironi ta bëni atë pjesë të përditshmërisë tuaj, fillojeni nga zero. Çfarë do të thotë kjo? Vraponi ...

Read More »

Strategji për të luftuar të nxehtin

Temperatura te larta, ajër mbytës, te qëndrosh ne qytet behet gjithmonë e me e vështirë dhe pushimet janë akoma larg. Ja si te luftoni me te nxehtin e këtyre ditëve. Ka sugjerime natyrale dhe zakone te thjeshta te cilat mund ...

Read More »

Zakone jo të shëndetshme, ja se si t’i hiqni qafe

Cigarja gjatë kafesë, një gotë uiski apo alkooli çdo ditë, ushqimi jo i shëndetshëm përpara televizorit… Të gjitha këto janë zakone jo të shëndetshme. Në fakt ato janë edhe më të shumta dhe shpesh mendohet se eliminimi i tyre është ...

Read More »