Keshilla

Fotografia që zhduket kur e shikoni pandërprerë

Gjithmonë është interesante kur luajmë me sytë dhe trurin me anën e iluzioneve. Ky është një iluzion shumë i vjetër, por ndoshta ende nuk e njihni Nëse shikoni fotografinë mjaft gjatë, ngjyrat në të fillojnë të zbehen dhe pas një kohe zhduken.
Ajo që duhet të bëni është të shikoni në mes të fotografisë dhe ajo do të fillojë të zhduket. Nëse ngjyrat fillojnë të shfaqen përsëri, përqëndrohuni më shumë dhe së shpejti do të zhduken përsëri. Njëlloj sikur të keni superfuqi!

iluzion

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button