Home / roze / Fansat: Elvis Presley është gjallë, ja provat

Fansat: Elvis Presley është gjallë, ja provat

Janë të shumta teoritë konspirative se Elvis Presley është akoma gjallë dhe ka trilluar vdekjen e tij në 1977 për t’i shpëtuar presionit të famës.

Së fundmi ata prtetendojnë se një foto e re e shkrepur në shtëpinë e këngëtarit në Graceland tregojnë se ai jeton akoma dhe madje ka vizituar shtëpinë e tij në ditëlindjen e tij të 82-të javën e kaluar.

Në foto dallohet një burrë me mjekër e flokë të thinjura mes turmës së njerëzve që kishte vizituar shtëpinë ku Mbreti i Rock & Roll pati jetuar.

Leave a Reply

%d bloggers like this: