Anekdota

Anekdota

“Student në Bolonjë”, tregim nga Ylli Pango

…pas 30 vjetësh… Të fusësh pak kokën në një bar-kafe modeste në via San Feliçe, në Bologna, e të shohësh…

Read More »

Ja ç’bën drejtësia/hetuesia popullore!

Aq shumë janë molepsur ngjarjet e rrëfuera në publik për çështjen e Inceneratorëve saqë tani është e vështirë të kuptosh…

Read More »

Të ëmblat rreze dielli

Klientja e bukur e katit më të sipërm të hotelit vendosi që të dilte atë të shtunë në terracën e…

Read More »

Albert Enistein dhe Charlie Chaplinin :

Kur Albert Enistein u takua me Charlie Chaplinin : Ajnshtajni tha : “Ç’ka me mahnit me se shumti tek arti…

Read More »
Back to top button