Home / roze / “Kë fustan të zgjedh?”

“Kë fustan të zgjedh?”

Ajo ka qënë gjithnjë e zonja kur vjen fjala tek moda. Por duket se Britney Spears ka nevojë për fansat për të vendosur se çfarë të veshë dhe ka pyetur 15.5 milionë ndjekësit e saj në Instagram.

Princesha e popit ka postuar video për veshjen e ditës, duke kërkuar ndihmë kë të zgjedhë prej tyre.

Video fillon me një sfilim të Britney me një fustan të kuq, ndërsa në sfond është muzika e këngës së saj, “Better”.

Ndërsa më pas, ajo shfaqet me një fustan ngjyrë rozë e lehtë. Për shkak të komenteve të shumta, nuk u morr vesh se cila veshje fitoi.

Leave a Reply

%d bloggers like this: