Home / roze / Sa të dashuruar…

Sa të dashuruar…

Romanca e tyre duket se po forcohet dita-ditës dhe këtë e tregojnë edhe imazhet e shkrepura nga Toronto të enjten.

Selena Gomes dhe The Weeknd ngrohën klimën e ftohtë në rrugët e qytetit kanadez dhe të shoqëruar nga miq të përbashkët u shfaqën më të lumtur se kurrë.

Çifti, që ka dalë hapur në publik prej disa javësh, duket se kanë hedhur pas krahëve polemikat dhe kritikat e marra nëpër rrjetet sociale dhe disa media rozë se ‘tradhtuan’ Bella Hadid. 

Leave a Reply

%d bloggers like this: