Home / roze / Lourdes, mos ke harruar gjë?

Lourdes, mos ke harruar gjë?

Ajo është me pushime në Miami teksa është fotografuar në plazh e veshur me bikini të zeza, por fotografëve nuk u ka shpëtuar një detaj.

Pavarësisht pamjes Lourdes, vajza e Madonnës ka harruar të pastrojë sqetullën. Në disa foto ajo ka ngritur krahun për të mbuluar sytë nga dielli, por ka nxjerrë në pah sqetullën e papastruar, njësoj si e ëma e saj në një postim në Instagram.

Në këto pushime ajo shoqërohet nga ai që konsiderohet si i dashuri i saj dhe miqtë e tyre.

Leave a Reply

%d bloggers like this: