Home / Rajoni / Maqedonia / ”Gruevski, një Hitler që fshihet nëpër bunkerë”

”Gruevski, një Hitler që fshihet nëpër bunkerë”

Partia e Re Social-Demokrate (PRSD) konsideron se Gruevski, në mënyrë dëshpëruese, tenton që të fshihet pas popullit dhe ta sakrifikojë atë, edhe me çmimin e jetës së njeriut, përcjell Telegrafi Maqedoni.

PRSD-ja bën krahasim të Gruevskit me Hitlerin, duke vlerësuar se Gruevski tenton të fshihet ashtu siç është fshehur Hitleri nëpër bunkerë të regjimit të tij.

Kjo parti thotë se veprimet dëshpëruese të liderit të OBRM-PDUKM-së nuk do të jenë pengesë për vazhdimin e proceseve të filluara të, siç thonë, ç’montimint të regjimit të Gruevskit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: