Home / Kosova / Blerta Deliu tregon arsyen pse e lëshoi mbledhjen e Kryesisë

Blerta Deliu tregon arsyen pse e lëshoi mbledhjen e Kryesisë

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Blerta Deliu- Kodra ka treguar arsyen e braktisjës së mbledhjes së Kryesisë së PDK-së.

 Sqarim!

Po e shoh se disa medie paskan raportuar qe e kam lëshuar mbledhjen e kryesisë së Partisë.

Dua te sqarohem se kjo nuk qëndron, dhe se mbledhja e Kryesisë së Partisë është duke vazhduar. Bashke me kolegun Abdyl Ymeri vazhduam ne takime me struktura te Deges në Skënderaj të cilat janë paraparë të mbahen prej ores 14 deri 18:00 në katër nendegë. Për korrektësi e keni edhe agjendën e takimeve.

Leave a Reply

%d bloggers like this: