Home / Kosova / Edhe Lista Serbe bëhet parti politike

Edhe Lista Serbe bëhet parti politike

Lista Serbe që nga sot me vendim të zyrës për regjistrim pranë Komisionit Qendror Zgjedhor edhe zyrtarisht është bërë parti politike.

 Këtë e ka konfirmuar për agjencinë serbe Tanjug, Sllavko Simiq.

Simiq ka sqaruar se me këtë vendim i është dhënë fund paqartësitë e brendshme në Listën Serbe dhe përpjekjet për ta instrumentalizuar atë për ushtrimin e interesave politike shqiptare dhe jo serbe.

Leave a Reply

%d bloggers like this: