Home / Rajoni / Maqedonia / Putin: Marrëdhëniet Rusi-Maqedoni janë përmirësuar

Putin: Marrëdhëniet Rusi-Maqedoni janë përmirësuar

Kryetari i Federatës së Rusisë, Vladimir Putin, ka deklaruar se situata politike në Maqedoni duhet të zgjidhet sipas Kushtetutës së vendit, përcjell Telegrafi Maqedoni.
Ai është i kënaqur që marrëdhëniet ruso-maqedonase janë përmirësuar dhe, siç thotë, ka lëvizje pozitive në shkëmbimin ekonomik ndërmjet dy vendeve. Në takimin me kryetarin e Maqedonisë, Gjorge Ivanov, putim ia ka uruar marrjen e mirënjohjes nga Kisha Ortodokse e Rusisë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: