Home / roze / E njihni mamanë e Beyonce?

E njihni mamanë e Beyonce?

Ajo ka lindur dy nga femrat më të bukura në botë. Dhe nuk është çudi të sfidojë kohën me trupin e saj.

Flasim për Tina Knowles, nëna e Beyonce dhe Solange, e cila ka postuar të enjten në Instagram një foto ku tregon trupin e saj me veshjen stërvitore Ivy Park.

Ndërkohë, bota dëshiron të dijë gjininë e binjakëve të Beyonce, por nëna e saj Tina nuk jep asnjë të dhënë duke thënë se “nuk e ka idenë”.

Prej dy vitesh e martuar me Richard Lawson, i ulur pranë saj në një intervistë për Mario Lopez, Tina thotë se është bekimi më i madh dhe është shumë e lumtur.

Leave a Reply

%d bloggers like this: